1 – آب ( Water )
بهترین حلال برای قهوه که باعث می شود عطر و رایحه و همچنین روغن های قهوه در آن حل شوند . بیشترین حجم از قهوه‌ای که می‌نوشید را آب تشکیل می‌دهد. در واقع یک فنجان قهوه‌ی باکیفیت از 98.75 درصد آب و 1.25 درصد مواد قابل حل دیگر تشکیل شده است.

2– اتیل فنول ( Ethylphenol )
این ماده رنگ تیره‌ای دارد و عطر و رایحه‎‌ی دارویی آن باعث می‌شود با نوشیدن قهوه صبح‌ها سرحال شوید. همچنین به عنوان یک ماده‌ی شیمیایی هشداردهنده بکار می‌رود و سبب می‌شود حواس ارتباطی ات بهم بریزد، این باعث می‌شودات از حضور در آن مکان فراری شوند.

3 – کوینیک اسید ( Quinic Acid )

Quinic acidیک ماده‌ی دیگر تشکیل دهنده قهوه است. این اسید طعم ترش مانند به قهوه می‌دهد. علاوه بر این، کوینیک اسید به عنوان یک آغازگر شیمیایی در فرمولاسیون داروهای ضد آنفولانزا بکار می‌رود.

ادامه مطلب

مواد تشکیل دهنده قهوه

مختصری درباره توتون برلی

کارشناسی خودسرانه نکنید !!!

قهوه ,تشکیل ,اسید ,آب ,باعث ,یک ,دیگر تشکیل ,عنوان یک ,دهنده قهوه ,عطر و ,در آن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

I ❤ Anime چراغ مطالعه خودنویسی ها SilentFacts وبیک scratch مشاوره و راهنمایی در مورد کسب و کارها تجربیات یک خبرنگار انتظامی و حوادث شرکت نماشویی و کار در ارتفاع آنی‌لار دوشرگه‌سی