توتون برلی

حاوی میزان روغن زیاد و قند کم است ( برخلاف توتون ویرجینیا).
خنک میسوزد و دارای طعمی آجیلی است.
هنگامی که ترکیبات اولیه خاصیت قلیایی داشته باشند اضافه کردن برلی باعث ایجاد سوزش زبان می گردد.
با انجام مرحله casing (همان طعم دار و با روکش دار کردن) که یکی از مراحل فرایند تهیه توتون است، احتمال ایجاد حالت سوزش زبان با اضافه شدن برلی کمتر میشود و هر چه خاصیت اسیدی طعم دهنده بیشتر باشد حالت سوزش زبان ایجاد شده توسط برلی نیز کمتر میشود.

 

منیع : http://www.pasargadtabac.com/

مواد تشکیل دهنده قهوه

مختصری درباره توتون برلی

کارشناسی خودسرانه نکنید !!!

برلی ,ایجاد ,سوزش ,توتون ,زبان ,حالت ,سوزش زبان ,کمتر میشود ,حالت سوزش ,با اضافه ,زبان با

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یهویی های خودم... RiseOfSaSaj ارتودنسی | لمینت | ایمپلنت کلینیک سپید کاشت میلگرد و کاشت انکر بولت محمد انصاری And I Let It All Go. کامپک حرف آخر qshop14001 سایت معرفی بازی های مختلف